2022. november 22., 10:32

Ipolyság – új alpolgármester lép hivatalba

Ugyan csak 2022. november 28-ára hirdették meg az ipolysági képviselő-testület alakuló ülését, már tudható, hogy ki fogja betölteni a város alpolgármesteri tisztségét.

Nagy
Fotó: Zachar Pál
Nagy Tímea és Zachar Pál

Amint arról korábban már beszámoltunk, Zachar Pál személyében új polgármestere lesz Ipolyság városának. A leendő városvezető november 21-én a közösségi oldalán arról számolt be, hogy helyettesének a Pongrácz Lajos Alapiskola pedagógusát, Nagy Tímeát nevezi ki.

Nagy Tímeát egy őszinte, határozott véleménnyel rendelkező és véleményének hangot is adó nőnek ismertem meg. Épp ilyen képviselőkre van szüksége Ipolyságnak! (…) 25 éve végzett szakmájára hivatásként tekint, elmondása szerint »erre van teremtve«. Képviselőként segíthet tolmácsolni a városunk területén működő oktatási intézmények gondjait és igényeit, segítve ezzel működésüket és fejlesztésüket. Célkitűzései között szerepel, hogy a tizen- és huszonéves korosztály számára olyan színvonalas szórakozó és közösségi tér létesüljön a városban, ahol ismerkedni, sportolni, alkotni tudnának”

– fogalmazta meg korábban Zachar.

Nagy Tímea Ipolyság város történetének első női alpolgármestere lesz, s előreláthatólag február 1-től veszi át a hivatalát.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.