2024. május 2., 10:29

IpolyFeszt, négy hétvégén át

2024. június 7-e és július 7-e között a Dunakanyari Védegylet Alapítvány jóvoltából ismét megszervezik a Dunakanyar legnagyobb ingyenes fesztiválját, amely ebben az évben négy hétvégén át tart majd.

IpolyFeszt
Fotó: IpolyFeszt

A Börzsöny és vidéke, az Ipoly-völgye természeti kincseinek, a nyolc település – Szob, Ipolydamásd, Kemence, Márianosztra, Vámosmikola, Nagybörzsöny, Ipolyvisk és Ipolyság –  kulturális értékeinek, az épített örökség, az itt élő mesteremberek alkotásainak bemutatása mellett a fesztivál egyik legfontosabb célja, hogy a nagyközönség figyelmét ráirányítsa e csodálatos régió fel nem fedezett gazdagságára, a táj szépségére, az Ipoly két oldalán élők összetartozására” – fogalmazták meg a fesztivál szervezői.

A határokon átívelő összművészeti fesztivál száznál is több ingyenes programmal várja a rendezvényre érkezőket. Legendás előadók műsora, családi programok, templomi hangversenyek, igényes gyermekműsorok, képzőművészeti kiállítások vízi és természetjáró túrák garantálják a rendezvény színvonalát. A programokat gasztronómiai és kézműves termékek változatos és bőséges kínálata teszi teljessé. A szervezők külön figyelmet fordítottak arra, hogy minden településen naponta egyházi komolyzenei koncert is legyen, így ötvöződjön a szakrális kultúra a világi kultúrával.

A programokról itt tudhatnak meg többet.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.