cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. június 1., 20:58

Holnaptól JúniusFeszt – Mutatjuk a programot

A csütörtöki családi nappal veszi kezdetét az idei JúniusFeszt Rimaszombatban. A fesztivál ezúttal négy gömöri és nógrádi település lakói számára ingyenes lesz.

Júliusfeszt 2021 Rimaszombatban
Fotó: Virsinszky Tamás/ma7.sk

Tavaly a járványhelyzet miatt csak egynapos volt a könnyűzenei fesztivál, amelynek időpontját is júliusra kellett kitolni. Idén azonban már ismét a megszokott időpontban és kétnapos programmal várják az érdeklődőket a rimaszombati amfiteátrumban. Az első egy igazi családi nap lesz, a második pedig egy könnyűzenei nap dupla élőkoncerttel.

A csütörtöki nap folyamán több gyermeknapi foglalkozás és meglepetés ajándék várja majd a legkisebbeket. Erre a napra 5 euróba kerül a belépő a felnőtteknek, a gyerekeknek ingyenes, valamint azok számára, akik rendelkeznek a pénteki napra szóló belépővel szintén ingyenes a csütörtöki nap. Pénteken dupla nagy előkoncertet ad a Neoton Família és a Halott Pénz, de fellép Ruszó Tibi és DR BRS is.

Egy korábbi élő videóban Cziprusz Zoltán a fesztivál főszervezője bejelentette, hogy újdonságként (a Gombaszögi Nyári Tábor mintájára) a JúniusFeszten is bevezetik, hogy évente bizonyos települések számára ingyenessé teszik a fesztivált.

Az idén négy különböző járás egy-egy falujából ingyenes lesz a belépés az adott településén állandó lakhellyel rendelkezők számára. Ehhez csupán a személyi igazolványt kell felmutatni a belépésnél. Mutatjuk melyek ezek a települések:

a Rozsnyói járásból - Várhosszúrét

a Nagyrőcei járásból -  Lévárt

a Rimaszombati járásból - Tajti

a Losonci járásból - Ragyolc

 

Júniusfeszt

Tervezett program:

Június 2. (csütörtök):

15:45 Kapunyitás

16:20 Mister Té koncert

17:00 Babszem Jankó Gyermekszínház

18:30 BumBum Együttes élő nagykoncertje gyermeknap alkalmából

20:00 Táncház minden korosztálynak

Június 3. (péntek):

16:30 Kapunyitás

18:00 Ruszó Tibi koncert

19:00 Neoton Família nagykoncert

21:00 Halott Pénz nagykoncert

23:00 DR BRS afterparty

Jegyek már csak a helyszínen lesznek kaphatóak, a pénteki napijegy: 19 euró (a pénteki jegyekkel ingyenes a belépés a csütörtöki napra is), csütörtökre a napijegy: 5 euró (12 éves korig mindkét napra ingyenes a belépés).

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.