2020. május 13., 12:57

Hét játszóteret már megnyitottak Léván

Léva önkormányzata megnyitotta az első hét játszóteret a városban. A kijelölt játszóterek további értesítésig egész héten nyitva lesznek - mondta Rastislav Juhár, a városi hivatal vezetője. A város többi játszótere zárva marad, a létesítményeket szalaggal kerítették körbe és ellenőrzik.

Lévai játszóterek
Fotó: Levice - detské ihriská (FB)

Az önkormányzat a járványügyi intézkedések enyhítése keretében nyitotta meg újból a játszótereket, a higiéniai előírások és az óvintézkedések betartása kötelező.

Csak meghatározott számú gyerek lehet egyszerre a játszótéren, a közegészségügyi hivatal hatályos rendelkezéseinek megfelelően szájmaszkot kell viselniük, a szülőknek vagy a kísérőknek oda kell figyelniük arra, hogy a gyerekekkel lehetőleg minél távolabb legyenek egymástól, és fertőtleníteni kell a gyerekek kezét.

A fenntartó nyitás előtt minden nap megtisztítja a területet, átforgatja a homokot, megtisztítja és fertőtleníti a padokat és a játékokat. Hetente egyszer tiszta vízzel öblítik át a homokot.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.