2018. augusztus 24., 14:43

Harmadik alkalommal szerveznek Veterán autós-motoros találkozót Füleken

Harmadik alkalommal várják Fülekre szeptember első vasárnapján a veterán autók és motorok szerelmeseit. A Füleki Veterántalálkozó szeptember 2-án, 10.00 órakor veszi kezdetét a VMK épülete előtti Szabadság téren.

veteran4.jpg
Galéria
+3 kép a galériában
Fotó: Városi Művelődési Központ

A szervezők bíznak benne, hogy a korábbi évekhez hasonlóan az idén is megtelik a tér régi idők verdáival, melyeket minden érdeklődő megcsodálhat. A regisztráció alapján kihirdetik majd a legöregebb autó és legöregebb motorkerékpár versenyének győztesét, de a nézők szavazatai alapján az is eldől, melyik a legszebb gépkocsi, illetve motor.

Az autótulajdonosokat nem kis feladatok elé állítják majd a szervezők, melyekben rátermettségüket, technikai tudásukat, hozzáértésüket mutathatják meg. A gyerekeknek is készülnek különféle ügyességi és kreatív játékokkal – természetesen valamennyi az autókhoz, motorokhoz kötődik.

„A színpadon a papréti alapiskola mellett működő Hot Steps Mini mazsorettcsoport mutatkozik be, majd a jó hangulatról a losonci Traditional Dixie Stompers zenekar gondoskodik, mely – ahogy a neve is mutatja – hagyományos dixieland zenével szórakoztatja a közönséget. A veterántalálkozó a fél három körül induló körsétával ér véget”- nyilatkozta Illés Kósik Andrea, a Városi Művelődési Központ igazgatója.

A rendezvényt Bodzáši Tibor és kurtányi csapata indította útjára még 2016-ban, akik füleki társszervezőt keresve találtak partnerre a Városi Művelődési Központban. A szervezésből a Losonci Veterán Klub, valamint Mészáros Erik és Mede Richárd is kiveszik részüket. Ők gondoskodnak arról, hogy a füleki találkozó híre minél több veteránautós-klubhoz és veterántulajdonoshoz eljusson.

A kurtányi csapat – Michal Muránsky és Oľga Kocúrová vezetésével – gondoskodik a rendezvény technikai lebonyolításáról és támogatók felkutatásáról csakúgy, mint a különböző versenyek és játékok levezényléséről. A kísérőprogramokat és a szervezési feladatokat a Füleki Városi Művelődési Központ biztosítja.

Fotó:  Városi Művelődési Központ

veteran4.jpg
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.