2021. május 5., 10:02

Halálos közlekedési balest történt Tornánál

Életét vesztette egy 33 éves férfi egy közlekedési balesetben, amely kedden történt az I/16-os számú úton Tornánál.

torna_01
Fotó: facebook.com/KRPZKE

A halálos baleset az az I/16-os és a III/3329-es út találkozásánál, egy Y alakú kereszteződésben történt. Egy személyautó balra akart kanyarodni Torna irányába, amikor hátulról belerohant egy Ford Ducato kisteherautó. A személyautó hátsó ülésén utazó 33 éves férfi súlyos sérülései következtében életét vesztette, a 62 éves sofőr könnyebb, az első ülésen utazó 52 éves nő pedig súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

torna_03
Fotó:  facebook.com/KRPZKE

A rendőrség szerint a kisteherautó 20 éves magyarországi sofőrje valószínűleg nem szentelt elég figyelmet járműve vezetésének. Az előzetes orvosi vizsgálat alapján ő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

Az alkoholteszt eredménye mindkét sofőr esetében negatív lett – közölte a szóvivő hozzátéve, a rendőrség a helyszínelés idejére lezárta az útszakaszt. Az illetékes vizsgálótiszt halálokozás és testi sértés címén indított eljárást.

torna_02
Fotó:  facebook.com/KRPZKE

A megyei rendőrkapitányság a közösségi hálón rámutatott, ebben a kereszteződésben ez már a hatodik tragikus közlekedési baleset az elmúlt két évben.

Megosztás