Fülek önkormányzata online tájékoztat a tesztelés menetéről

2020. október 30., 16:01
Szvorák Emese

Fülek önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a hétvégi tesztelés a lehető leggördülékenyebben menjen, ezért csatlakozott az odbernemiesta.sk oldalhoz is, melyen a lakosok arról tájékozódhatnak, hogy az egyes tesztelési helyeken épp mennyien várakoznak.

Fotó: Reuters

Füleken hat helyszínen kilenc mintavételi pontot alakítanak ki. Az önkormányzat azt szeretné, ha minden helyszínen fennakadás nélkül történne a mintavétel.

2020. október 28., 19:44

Így zajlik majd a tesztelés Füleken

Hat helyszínen kilenc mintavételi pontot alakítanak ki Füleken. Az önkormányzat csupán ajánlást tesz arra, hogy melyik időpontban melyik mintavételi pontra menjenek a lakosok, de bármilyen sorrendben és bárhol leteszteltethetik magukat.

Ennek érdekében a web-és facebook oldalon folyamatosan tájékoztatják a lakosságot, illetve egy újítást is elérhetővé tettek.  

„A város csatlakozott az odbernemiesta.sk oldalhoz, melyen a lakosok nyomon követhetik, hogy az egyes mintavételi pontokon mennyi ember várakozik. Az információkat az adminisztratív dolgozóink a lehető legrövidebb időn belül frissítik.”

Az utcák javasolt időbeli beosztása mellett ez egy újabb segítség abban, hogy ne kelljen sokáig várakozniuk”- tette közzé a város közösségi oldalán.

A várakozók számát a lakosok ITT ellenőrizhetik.

Kövesse facebook oldalunkat is!