2022. január 18., 11:37

Folytatódnak a járatkiesések az ország nyugati részén: Dunaszerdahelyt, Galántát, Komáromot és Érsekújvárt is érintik

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a mozdonyvezetők és egyéb vasúti szakszemélyzet akut hiánya miatt a szlovák vasúttársaság (ZSSK) számos járatát kénytelen volt ideiglenesen törölni az elmúlt hetekben. A tendencia sajnos folytatódik.

vonat
Fotó: TASR/AP
Képünk illusztráció.

A ZSSK honlapján közzétett közlemény szerint még ezen a héten sem működik megszokott rendje szerint a vasúti közlekedés. A korlátozások ráadásul főként a személyvonatokat érintik.

Elsősorban a nyugat-szlovákiai vonalak érintettek. Kiesik többek között egy Komárom-Dunaszerdahely-Pozsony között közlekedő járat, egy Pozsony-Szenc-Galánta és Érsekújvár közötti járat és számos járatot töröltek a Pozsony-Nagyszombat-Jókút (Kúty) vonalon is.

A törölt járatok részletes szétírását a ZZSK honlapján, IDE KATTINTVA találják meg az érdeklődők. Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni az oldalt, hiszen a társaság közleményében azt írja, akár a nap folyamán is változhat, éppen melyik járatot indítják el. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.