2022. április 7., 11:37

Felújított öltözők a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskolában

Március végén fejeződtek be a felújítási munkálatok a csilizradványi Kóczán Mór Alapiskola új épületének régi öltözőjén, így mostanra már tágasabb, fényesebb helyiség áll a diákok rendelkezésére. 

koczan-mor-alapiskola-öltözőfelújítás
Fotó: Kóczán Mór Alapiskola

Nagy Judit, a Kóczán Mór Alapiskola igazgatója portálunknak elmondta, nagyon gyorsan megvolt a terv, ami alapján a felújítások lezajlottak; jóformán két hónap alatt (február-március) sikerült véghezvinni a munkálatokat.

koczan-mor-alapiskola-öltözőfelújítás
Fotó:  Kóczán Mór Alapiskola
A régi, ketreces megoldást lecserélték a modernebb, nyitott változatra

"A Szlovákiai Szülői Szövetség helyi szervezetének és az iskolai megtakarításoknak köszönhetjük, hogy szinte önerőből megvalósítottuk az új öltözők ötletét, vagyis megújult a padlóburkolat, a villanyhálózat, kifestettük a falakat, és új berendezési tárgyakat szereztünk be a diákok kényelmének érdekében. A színvonalas oktatás mellett folyamatosan törekszünk arra, hogy diákjaink kellemes, tiszta, modern környezetben tanulhassanak, élvezhessék a diákéletet" – nyilatkozta Nagy Judit. 

A jövőbeni tervek között szerepel az iskola főfolyosóján található öltöző felújítása is, ezzel is elősegítik az iskola fejlődését és korszerásítését, hogy a tanulók még otthonosabban mozogjanak az épület falai között. 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.