2022. június 21., 20:16

Ön elégedett a buszközlekedéssel? Közvélemény-kutatást végez az Arriva Nyitra megyében

Közvélemény-kutatást indított az Arriva Nitra és az Arriva Nové Zámky társaság a Nyitra megyei lakosok körében.

Arriva - autóbusz
Fotó: TASR

A lakosság kifejtheti véleményét a helyközi buszközlekedéssel kapcsolatban, az emberek javaslatokat tehetnek arra, hogy min kellene javítani.

A közlekedési vállalat tájékoztatása szerint a következő évi menetrendek kidolgozásakor figyelembe veszik az online felmérés eredményeit. Június végéig várják a válaszokat.

Az Arriva szórólapokat oszt szét a középiskolások között is, hiszen sok diák naponta utazik a járataikkal. „Bár a felmérés főleg a rendszeresen utazóknak szóló kérdéseket tartalmaz, a kérdések az utazás időtartamára és a csúcsidőben esetleg hiányzó csatlakozásokra vonatkoznak, de kíváncsiak vagyunk azoknak a véleményére is, akik csak alkalmanként, vagy egyáltalán nem utaznak helyközi buszjárattal. Tőlük ugyanis megtudhatjuk, mi miatt részesítenek előnyben más közlekedési módot, és olyan fejlesztéseket is javasolhatnak, amelyek megváltoztatnák a hozzáállásukat" - mondta Silvester Zemes, az Arriva Nitra és az Arriva Nové Zámky vezérigazgatója.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.