Döbbenetes balesetben hunyt el a fiatal sofőr

ma7 2019. június 05., 11:57

Keddről szerdára virradó éjszaka történt Nagyszombat közelében a döbbenetes baleset, melynek következtében az autót vezető 24 éves sofőr életét vesztette - közölte a rendőrség közösségi oldalán.

Fotó: facebook/PolíciaSR

A baleset során, mely a Nagyszombatból Harangfalva (Zvončín) felé vezető harmadosztályú úton történt, az autó egyelőre ismeretlen okból lesodródott az útról, majd többször átfordult. A sofőr az ütközés következtében kirepült a gépjárműből, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Sajnos az orvosok nem tudtak rajta segíteni, sérüléseibe belehalt - mondta el Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotó: facebook/PolíciaSR

A rendőrség a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja, egyúttal elrendelték a halott fiatalember boncolását is, hogy az esetleges alkoholos befolyásoltságot, vagy más tudatmódosító szerek jelenlétét kimutathassák, vagy azok meglétét kizárhassák.

A rendőrség egyben arra is felhívta a figyelmet, hogy fiatal sofőrök esetében a balesetek nagy részét gyorshajtás okozza. A Nagyszombati kerületben az idén 14 halálos kimenetelű baleset történt. A múlt évhez képest hárommal többen, 15-en haltak meg.

Képgalériánk:
Fotó: facebook/PolíciaSR

0 HOZZÁSZÓLÁS