2021. október 8., 15:15

Családi dráma Füleken: feleségét és sógorát is kihajította az erkélyről egy helyi férfi

Elképesztő esetről számolt be a noviny.sk. Egy családi vita Füleken odáig fajult, hogy a felbőszült férfi előbb sógorát, majd annak testvérét, saját feleségét is kihajította egy családi ház emeleti ablakán. Az elkövető börtönben, az áldozatok kórházban vannak.

bántalmazás
Fotó: unsplash.com
Képünk illusztráció.

A portál azt írja, több mint három méter magasból hajította ki rokonait a felbőszült férfi - a csukott erkélyajtón keresztül. Úgy tudni, az incidens idején négy gyermek tartózkodott a házban. A három felnőtt együtt ivott, berúgtak, majd egy vita veszekedéssé és dulakodássá fajult. A rendőrség szerint a gyerekek végignézték az egészet. Petra Kováčiková kerületi rendőrségi szóvivő szerint a legfiatalabb gyermek alig néhány hónapos. 

Az elkövető, a 33 éves Július előbb a feleségére támadt, majd mikor annak testvére, egy 22 éves fiatalember megpróbálta megvédeni az asszonyt, a felbőszült férfi a csukott erkélyajtón keresztül kihajította őt. Mivel az erkélyen nem volt korlát, a férfi a földre zuhant. 

A két áldozatot a losonci kórházban ápolják. Fej- és gerincsérüléseket szenvedtek. Az elkövetőt a helyszínre kirékező rendőrök őrizetbe vették, órákba telt, mire ki tudták hallgatni, annyira részeg volt. Az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatását. A férfi a JoJ TV-nek is nyilatkozott a helyszínen, láthatóan részeg volt, azt vallotta, ő hívta ki a rendőrséget, miután kiabálásra, dulakodásra ébredt.

Megosztás