cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. február 5., 12:03

Bolya Szabolcsot választották a Szövetség MKP platformjának elnökévé az Érsekújvári járásban

Az Érsekújvári járás MKP platformja tegnap a szímői Jedlik Házban tartotta tisztújító tanácskozását. A platform járási elnökévé ismételten Bolya Szabolcsot választották és a Szövetség járási elnöki posztjára is őt jelölték.

MKP ÁÚ járási platform

Az ülés elején a résztvevők egyperces csendben tisztelegtek nagyra becsült párttársuk, Szigeti László előtt, aki szerdán visszaadta lelkét Teremtőjének, mély űrt hagyva maga után.

MKP emlékezés Szigeti Lászlóra
Fotó:  MKP platform

"Az ülésen - a regionalitás elvét alapul véve - megválasztottuk a járási elnökség tagjait, továbbá az Országos Kongresszus és az Országos Tanács tagjait az MKP érsekújvári platformjából. A járási elnökségbe rajtam, az elnökön kívül az érsekújvári körzetből Farkas Tibor, Bób János, Sütő Judit és Dobai Tibor, a párkányi körzetből Farkas Iván, Geri Valéria, Retkes János és Méri Szabolcs lettek megválasztva.

bolya szabolcs
Bolya Szabolcs, a Szövetség MKP platformjának elnöke az Érsekújvári járásban
Fotó:  MKP platform
A Szövetség Országos Tanácsába négy főt választott az Érsekújvári járás MKP platformja - két főt az érsekújvári és két főt a párkányi körzetből. Az érsekújvári régióból Bób János és Farkas Tibor, a párkányi régióból Farkas Iván, az országos elnökség tagja mellett pedig én lettem megválasztva”

- fejtette ki portálunknak Bolya Szabolcs, az MKP Érsekújvári Járás újraválasztott elnöke, Nyitra megyei képviselő, Köbölkút alpolgármestere.

MKP platform ÉÚ
Fotó:  MKP platform

Az Országos Kongresszusra is megválasztották a küldötteket, ahol az Érsekújvári járás MKP platformjának 8 mandátuma van. Küldöttek lettek: Farkas Tibor, Bób János, Dobai Tibor, Hajtman Béla, Bolya Szabolcs, Farkas Iván, Geri Valéria, Méri Szabolcs. A közgyűlés döntött még a járási grémium és a megyei tanács tagjairól – mindkettőbe Farkas Ivánt és Bolya Szabolcsot választották meg.

Bolya Szabolcstól megtudtuk, a járásban az MKP 26 településen hozott létre helyi platformszervezetet. További 5 településen folyamatban van a helyi platform megalakulása, de 17 településen már a Szövetség helyi szervezeteinek a megalakulásától is be lehet számolni.

A 3 platform járási vezetői továbbra is azon fognak dolgozni, hogy mielőbb megalakuljon a járásban a Szövetség összes helyi szervezete.

Az ülésen jelen volt Forró Krisztián, a Szövetség országos elnöke és Berényi József, az MKP platformjának elnöke.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.