2022. január 22., 15:07

Csenger Tibort választották a Szövetség MKP platformjának elnökévé a Lévai járásban

A lévai járási Szövetség MKP platformja 2022. január 21-én Szalatnyán tartotta tisztújító konferenciáját.

a lévai járási MKP platform tisztújítása
Médialapozó
Fotó: Csenger Tibor
Csenger Tibor

A tisztújítás során az MKP platform járási elnökévé Csenger Tibort választották, míg a párt járási elnökévé Köpöncei Pétert jelölték.

A lévai járási elnökségben Farkas Attila, Kiss Beáta, Bögi Pathó Melinda, Sál Attila, Bazsó Árpád, Kürthy Gábor és Kevély Mónika is helyet kapott.

Csonka Ákos nem vállalt el új megbízatást, és lemondott minden korábbi MKP-s tisztségéről a Szövetségben. Csonka visszalépését azzal indokolta, hogy "az új formáció egyelőre messze áll azoktól az értékektől, azoktól a politikai irányvonalaktól", amelyek az értékrendjét alkotják.

Csenger: A pártok szövetségre lépésével még sikeresebbek lehetünk

"A közgyűlés a platform vezetőjének választott meg, ami nagy megtiszteltetés, egyben óriási kihívás. (…)

Arra kaptunk mandátumot, hogy összefésüljük és -hangoljuk járásunk politikáját a Szövetségen belül. Nem kis feladat, de hiszem azt, hogy eredményesen meg lehet csinálni. Nyitra megyében sikerült nagy eredményeket elérni, aminek kulcsa járásunk karakteres összetartása volt.

A pártok szövetségre lépésével ez a hatékonyság remélhetőleg fokozódik, így még nagyobb lendülettel, még nagyobb elszántsággal készülünk a megyei és önkormányzati választásokra” – fogalmazta meg a Nyitra megye alelnökeként is tevékenykedő Csenger Tibor, aki a céljának továbbra is a régió, a járás és a közösség megerősítését, felzárkóztatását és fejlesztését jelölte ki.

a lévai járási MKP platform tisztújítása
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.