2021. augusztus 9., 15:57

Bezár a csallóközi nagykapacitású oltóközpont

Utolsó alkalommal oltottak az elmúlt hétvégén Nagyszombat megye szervezésében koronavírus ellen a dunaszerdahelyi nagykapacitású oltóközpontban, adta hírül közösségi oldalán Berényi József, Nagyszombat megye alelnöke.

oltóközpont - Dunaszerdahely
Fotó: Berényi József közösségi oldala

Bejegyzéséből kiderül, hogy összesen harminc oltási hétvégét bonyolítottak le a vidékfejlesztési szakközépiskola tornatermében kialakított központban. Ennek köszönhetőn pedig Pozsony után a dunaszerdahelyi és a galántai régió lakossága számít a legjobban átoltottnak Szlovákiában.

A megye a továbbiakban a hétvégeken a TESCO bevásárlóközpontokban biztosít oltási lehetőséget.

Berényi József megköszönte mindazok munkáját, akik az elmúlt hónapok során bekapcsolódtak az oltóközpont munkájába, többek közt a helyszínül szolgáló szakközépiskolának, a személyzetről gondoskodó Egészségügyi Középiskola vezetésének, pedagógusainak, diákjainak, valamint az oltási program minden résztvevőjének a felelősségteljes, empatikus hozzáállást, segítőkészséget és a szakszerű munkavégzést. Külön megköszönte Császár Erzsébet doktornő munkáját, aki mind a harminc oltási hétvégén az érdeklődők rendelkezésére állt.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!