2019. március 7., 08:08

Bélyeget és zenei élményt is gyűjthet: a Fats Jazz Band Léván

Nem csupán a bélyeggyűjtő zenekedvelőknek lesz érdemes március 10-én Lévába látogatniuk, bár elsősorban nekik szól ez a programajánló.

Bélyegbörze és jazz
Médialapozó
Fotó: Fats Jazz Band

A lévai filatelisták közössége 1925-ben alakult meg, 14 taggal. Azóta számtalan alkalommal tették közszemlére gyűjteményeiket. A 2019. március 10-én, a lévai CK Junior Kultúrközpont nagytermében megszervezett bélyegbörzén ezúttal adni-venni és csereberélni is lesz lehetőség. A Lévai Városi Művelődési Központ és a Lévai Bélyeggyűjtők Köre által közösen megszervezett rendezvény 8 órától délig tart majd.

Fotó:  Filatelia Levice

Ugyanezen a napon 18 órától a járási székhely zsinagógájában a kiváló zongorista, Ladislav Fančovič vezette, kilenc tagból álló Fats Jazz Band lesz látható és hallható.

Az elmúlt évek legsikeresebb szlovák swing zenekara a múlt század 30-as és 40-es éveinek atmoszféráját idézi majd fel.

A névadó jazzlegenda, Thomas „Fats“ Waller szerzeményein kívül felcsendül egy-egy darab többek között Louis Armstrong, Billie Holiday és Ella Fitzgerald életművéből is. A 10 euró értékű jegyeket az alábbi honlapon van mód elővételezni.

Bélyegbörze és jazz
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.