Kikötözve ütötték-verték: rokonai végeztek a szilveszterkor agyonvert rimaszombati nővel

ma7 2019. január 07., 14:04

A rimaszombati rendőrség kiderítette az agyonvert hajléktalan nő halálának körülményeit. A rokonok jelentették, hogy szilveszter napján agyonverve találták a nőt az egyik lakótelep szemétkonténereinél.

Itt történt a borzalom Fotó: webnoviny.sk

A későbbi nyomozás kiderítette, hogy a hajléktalan nő haláláért a bejelentő két rokon, az áldozat nővére és a sógornője tehet, akik a nyomozás kezdetén megpróbálták megtéveszteni a hatóságot.

A besztercebányai rendőrség szóvivője szerint az év utolsó napján a rokonok összevesztek. A nézeteltérés odáig fajult, hogy az áldozat testvére sógornőjével a 29 éves Máriát előbb kirángatták hajlékából, majd kikötözték őt egy faoszlophoz és összevissza ütötték-rugdosták.

A rendőrség megállapította: a nő legalább két órát volt kikötve, miközben állandóan verték és rugdosták. Később behurcolták az összetákolt hajlékába, és lefektették az ágyra. Mária így feküdt január 3-ig, étlen-szomjan három napig.

Fotó: webnoviny.sk

Rokonai csak ekkor fedezték fel és hívtak orvosi segítséget. A segítség azonban sajnos későn érkezett: Mária a kórházban január 5-én belehalt sérüléseibe.

A nyomozó a 24 éves Sindát és a 34 éves Olgát személyi szabadság akadályozása és gyilkosság vádjával előzetes letartóztatásba helyezte. A büntetés, mivel védett személy ellen követték el, akár 9 és 12 évnyi börtönbüntetés is lehet. A rendőrség nem zárta ki, hogy a vádlottak ellen további vádak is megfogalmazódhatnak.

Képgalériánk:
Fotó: webnoviny.sk

Forrás: webnoviny.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS