cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. július 1., 11:13

A Kingfishers és a Kiss Zenészek júliusa

2023 júliusában a Kingfishers és a Kiss Zenészek is beindítja nyári koncertsorozatát.

Kingfishers
Galéria
+1 kép a galériában
Kingfishers
Fotó: Kingfishers

A dallamos metált popzenei, blues és jazz elemekkel vegyítő Kingfishers július 1-jén Ipolynagyfalu kultúrháza mellett tűnik fel az Árnyékvilág nevű turnéjuk első állomásán. Ezt követően, július 8-án a HASHTAGKN Zenei Fesztivál keretei között a komáromi Tiszti Pavilonban játszanak majd, hogy egy július 14-i gombaszögi kitérő után visszatérjenek az Ipoly mentére: 15-én Ipolyságon, a Hero’s Cafe and Bar teraszán lépnek fel.

A banda saját szerzeményeket ad elő, amelyek reményeik szerint eljutnak a közönség szívéhez és minden bulizni vágyót táncra perdítenek.

A Kiss Zenészek formációja július 8-án saját zenei esttel készül az ipolybalogi Korona Panzióban. A Szívünk együtt dobban elnevezésű rendezvényen vendég előadóként a Göbő Anna és Göbő Sándor alkotta lévai Ketten együttes lesz jelen.

A zenekar nagy sikert aratott a napokban, amikor aranysávot érdemelt ki a Tompa Mihály Országos Verseny verséneklő kategóriájában.

Kiss Zenészek
Galéria
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.