2018. május 8., 12:35

Továbbjutott a Cleveland

A Cleveland Cavaliers összesítésben 4-0-val búcsúztatta a Toronto Raptors együttesét az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának keleti főcsoport-elődöntőjében.

LeBron James - Cleveland Cavaliers
Fotó: TASR

A LeBron James vezette ohiói együttes a párharc negyedik mérkőzését 35 ponttal nyerte meg hazai pályán. Az egész playoffban fantasztikusan teljesítő sztárjátékos ezúttal 29 ponttal, 8 lepattanóval és 11 gólpasszal - mindhárom mutatóban csapata legjobbjaként - járult hozzá a sikerhez. James legfőbb segítői ezúttal Kyle Korver és J.R. Smith voltak, akik az első félidőben ketten együtt 28 pontot szereztek úgy, hogy 12 mezőnykísérletükből csak egy volt rossz, a hárompontos vonalon túlról pedig hibátlanok voltak (6/6).

A másik ágon Philadelphia 76ers 3-1-re szépített a Boston Celtics ellen. A Philadelphia hazai pályán 103-92-re diadalmaskodott, az első három elveszített mérkőzést követően Brett Brown változtatott és a kezdőcsapatba jelölte T.J. McConnellt, aki karriercsúcsot jelentő 19 ponttal hálálta meg a bizalmat.

Eredmények, főcsoport-elődöntő:
Kelet:
Philadelphia 76ers-Boston Celtics 103-92 (Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 3-1 a Boston javára.)
Cleveland Cavaliers-Toronto Raptors 128-93 (A párharcot 4-0-ra nyerte a Cleveland.)
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.