2019. február 7., 07:07

Mégsem igazol Kínába Hamšík

Mint arról pár napja beszámoltunk, Marek Hamšík a szlovák válogatott és az olasz SSC Nápoly sztárja nagyon közel állt ahhoz, hogy Kínában igazoljon, azonban váratlan fordulat állt be az ügyben.

Marek Hamšík
Fotó: TASR

Pár napja az olasz sajtót Marek Hamšík lehetséges klubváltása tartotta lázban. Mint ismert a szlovák válogatott játékos nagyon közel állt ahhoz, hogy Kínába igazoljon közel 15 millió euró ellenében.

A nápolyi együttes rekorderét a kínai Dalian Yifang együttese szerette volna szerződtetni, évi 9 milliós fizetéssel.

A szlovák és az olasz sajtó szinte már kész tényként közölte, hogy a szlovák játékos Kínában folytatja pályafutását, azonban a célegyenesben egy váratlan fordulat állt be a klubváltással kapcsolatban. A szlovák játékos csapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy csapatkapitányuk mégsem igazol Kínába, miután

a két csapat nem tudott megállapodni egymással az anyagi kérdésekben.

Pedig már a nápolyiak mestere Carlo Ancelotti is megerősítette, hogy távozik a szlovák játékos.

Hamšík a Nápoly történetének legeredményesebb játékosa, a legendás Diego Maradona rekordját is megdöntve,

ami a gólok számát illeti, az aktuális kiírásban pedig a csapat valaha volt legtöbb pályára lépését is feljegyezhette. A szlovák játékos 2007 óta szerepelt a nápolyi együttesnél 520 mérkőzésen 121 gólt szerzett.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.