2019. március 12., 12:45

150 új munkahely létesülhet Füleken

A losonci székhelyű ForPack cég mintegy 150 új munkahely létesítését tervezi Füleken, az ipari park területén. A befektető terveiről Agócs Attila, polgármester, a legutóbbi testületi ülésen tájékoztatott.

uj-befekteto2.jpeg
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Internet

A polgármester elmondása szerint a ForPack cég, mely megvásárolta az ipari zónán lévő egykori Festap cég területét, áprilistól kezdi meg a kisüzemi termelést.

Megerősítették, hogy az elkövetkező években mintegy 150 főt szeretnének foglalkoztatni, ami nagyon jó hír nem csak nekünk, de az egész mikrorégió számára

- nyilatkozta, hozzátéve: a cégvezetők már jártak Füleken, hogy a befektetésről tárgyaljanak.

A ForPack cég a losonci ipari parkban székel, ahol jelenleg nagyjából 40 embert foglalkoztat. Innen szeretne Fülekre költözni. A társaság papírból készült méhsejt paneleket gyárt, amelyeket többek között csomagolóanyagként használnak.

A füleki ipari park az egyik legnagyobb a térségben. A területen több vállalat székel, melyek összesen mintegy 2000 embert alkalmaznak.

Fotó:  Internet

uj-befekteto2.jpeg
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.