2020. november 26., 11:12
Frissítve: 19:05

Ismét Juhász György lett a Selye János Egyetem rektorjelöltje

Ahogy arról korábban már írtunk, november 26-án délelőtt került sor a Selye János Egyetemen a rektorjelölt-választásra.

Fotó: Nagy-Miskó Ildikó

Mivel a korábbi három rektorjelölt közül kettő visszalépett a jelöléstől, így Juhász György, az egyetem jelenlegi rektora vázolta jövőbe tekintő terveit és adott számot az elmúlt ciklusban végzett munkáról.

A bemutatkozó beszéd után a Selye János Egyetem Akadémiai Szenátusa titkos szavazással  14 igen 0 nem 1 tartózkodással Juhász Györgyöt választotta rektorjelöltnek.

A javaslatot az oktatási miniszternek küldi a szenátus, majd a köztársasági elnök nevezi ki a Selye János Egyetem régi-új rektorát.

„A november 26-i rektorjelölt-választás rendben zajlott. November 25-én a három rektorjelölt közül ketten írásban visszavonták jelölésüket, a mai napra egy rektorjelölt maradt, Juhász György, az egyetem jelenlegi rektora. A jelölt bemutatta az egyetem fejlesztésével kapcsolatos programját és terveit. Elektronikusan, e-mailben érkeztek kérdések, melyeket a jelölt a helyszínen megválaszolt. Ezt követően szenátusunk Juhász Györgyöt választotta meg rektorjelöltnek” – tájékoztatta portálunkat Puskás Andrea, a Selye János Egyetem Akadémiai Szenátusának elnöke.

Megosztás
Címkék