2022. február 15., 12:02

Idén is online nyílt nappal várta a jelentkezőket a Selye János Egyetem

Az online térben, egy délelőtti és egy délutáni idősávban, 15 chatszobában válaszoltak az érdeklődők kérdéseire a Selye János Egyetem képviselői az egyetem Nyílt Napján.

Selye Egyetem - nyílt nap 2022

Február 14-én Juhász György köszöntőjével kezdődött idén is a Selye János Egyetem Nyílt Napja.

Ezután az erre a célra kialakított oldalon a Gazdaságtudományi és Informatikai Kar felületén  Csiba Péter dékán köszöntőjét, majd Bencsik Andrea és Várkonyiné Kóczy Annamária professzor asszonyok prezentációit láthatták a résztvevők. 

A Tanárképző Kar nevében Török Tamás tanulmányi dékánhelyettes készült bemutatóval, azt követően az egyes tanári szakok képviselői külön chatszobákban álltak a látogatók rendelkezésére.

Somogyi Alfréd, a Református Teológiai Kar dékánja, majd Görözdi Zsolt és Pólya Katalin oktatók a kar hallgatóival közösen a teológia és a szociális gondoskodás iránt érdeklődőket fogadták.

A szlovákiai jelentkezési határidő március végén jár le, így az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak a Selye János Egyetem tanulmányi programjairól, a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, a külföldi képzések lehetőségéről a felveteli.ujs.sk oldalon. (sje)

 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.