2022. február 24., 13:43

Hogy zajlik a nyári szemeszter a Selye János Egyetemen?

Két hét online oktatás után hétfőtől nagyobb részt jelenléti formában folytatódik a nyári szemeszter a komáromi Selye János Egyetemen.

Fotó: Nagy-Miskó Ildikó

Tanárképző Karon 2022. február 28-tól az oktatás jelenléti formában valósul meg. A jelenléti oktatás érinti a nappali és a levelező tagozatot is. A részleteket tartalmazó dékáni rendelet a napokban megjelenik, erről külön értesítést küldenek hallgatóknak.

Gazdaságtudományi és Informatikai Karon  jövő hétfőtől az alap- és mesterképzés nappali tagozatos hallgatóinak számára az előadások távolléti (online) formában, a szemináriumi órák: kötelező tantárgyak + idegen nyelvek oktatása jelenléti formában, a nem kötelező tantárgyak (kivéve az angol és német nyelvet) távolléti (online) formában valósulnak meg. 

Az alap- és mesterképzés, levelező tagozatos hallgatók számára az oktatás kizárólag távolléti (online) formában valósul meg. A doktorandusz hallgatók számára az oktatás jelenléti formában lesz.

A Református Teológiai Karon hétfőtől, jelenléti formában folytatódik az oktatás, a nappali tagozatos hallgatóink számára. Az individuális tanrend szerinti hallgatók és a levelező tagozatos hallgatók számára meghatározott szombati konzultációk, februárban és márciusban, továbbra is online formában valósulnak meg.

A Selye János Egyetem épületeiben FFP2-es maszk használata kötelező.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.