2023. június 23., 19:06

Remek vendéglátó Kautzky Armand

Mindig nagyon szívesen főz barátainak Kautzky Armand. A Duna Almárium című műsorának egyik házigazdája a vendéglátást már az előkészületektől kezdve élvezi.

Kautzky Armand
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Hogy mennyi ideje lesz nyáron minderre, arról is beszélt a Jászai Mari- és Wacha Imre-díjas művész a Nyár 23 révfülöpi stúdiójában.

Bár az Almárium a nyári szünet alatt válogató adássokkal várja a nézőket, műsorvezetőjének, Kautzky Armandnak ilyenkor is nehéz nyaralást beillesztenie a naptárába.

Ha módja van rá, szívesen tölti idejét balatoni nyaralójában. Mivel év közben is nagyon sok a programja, pihenésként nyugalomra vágyik, szeret olvasni, hallgatni a víz hangját, vagy barátai társaságban lenni.

Alig várom, hogy meglátogassanak. Örömmel tölt el a tudat, hogy érkeznek. Nekilátok megtervezni a menüt, bevásárolni. A vendéglátás minden fázisát szeretem, még a mosogatást is”

– árulta el a színművész, akinek nyaralója kiváló helyszín a kikapcsolódáshoz.

A nyarat aktív pihenéssel töltő nézők sok ötletet kaphatnak a Duna nyári magazinműsorából. A Nyár 23 adásaiban megismerkedhetnek a legizgalmasabb hazai turisztikai célpontokkal, inspirációt meríthetnek a nyári kirándulásokhoz, extrém sportokhoz.

Nyár 23 – napi belföldi útitippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.