2019. július 23., 12:54

Ne hagyja ki! Még augusztus 15-ig jelentkezhet a SZMKE jubileumi konferenciájára

A Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesülete 2019. szeptember 25-27-én „Tudás tárháza: könyvtár a neved?” címmel jubileumi szakmai konferenciát rendez Érsekújvárott, az egyesület megalakulásának és működésének 20. évfordulója alkalmából, nemzetközi részvétellel.  

szmke-1-jpg
Médialapozó

A konferencia három napja alatt visszatekintenek az SZMKE elmúlt 20 évére, emellett avatott előadók, tapasztalt könyvtári és információs szakemberek, partneri egyesületek, intézmény- és osztályvezetők, könyvtárosok által a résztvevők betekintést nyernek úgy a hazai, mind a Magyarországon folyó könyvtári munkába és a korszerű könyvtáros szemléletbe.

Kecskés Ildikó az egyesület elnöke elmondta, szeretettel várják a SZMKE tagjait, a könyvtárosokat, a könyvtárfenntartókat, a könyvtárügy iránt érdeklődőket.  A jelentkezés online regisztrációhoz kötött az SZMKE oldalán. http://szmke.sk/konferencia-2019 oldalon.

A konferenciára való jelentkezés határidejét augusztus 15-ig meghosszabbították!

Szükség esetén további tájékoztatás kérhető:
Kecskés Ildikó, a SZMKE elnöke, szmke2004@gmail.com, +421905 219 428; Egyházi Dóra, a SZMKE alelnöke, egyhazidora@gmail.com, +421908 418 147

 

szmke-1-jpg
+5 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.