2019. október 31., 09:45

A Felvidékről a frankfurti Operaházba - VIDEÓ

A Felvidéken sok zenei tehetség van, azonban hazai pályán nem egyszerű az élvonalba jutni. Ennek gyakran nem is az az oka, hogy az emberfia (ebben az esetben lánya) magyarként nehezen tudna érvényesülni, hanem egyszerűen kicsi az ország mérete ahhoz, hogy minden tehetséget az élvonalban tudjon tartani. A sikerhez ezért gyakran el kell hagyni az országot és nagyobb országban kell szerencsét próbálni. A Múzsa stúdiójában ezúttal egy Felvidékről indult, de külföldön érvényesülő tehetséget mutatunk be Nagy Judit operaénekes személyében. Nézze velünk!

A Felvidékről a frankfurti Operaházba - VIDEÓ
Fotó: múzsa

Pompa, csillogás, taps és elismerő szavak. Egy operaénekesnő életét így képzelhetnénk el. Ám ez csupán a jéghegy csúcsa. Az állandó próbák, a testi és lelki készenlét mind mind hozzá tartoznak egy remek előadáshoz, az állandó tanulásról nem is beszélve.

Nagy Judit, a frankfurti Operaház állandó tagja. Nem kis dolog ez, manapság már keveseknek adatik meg, hogy ne csupán időszakos fellépői legyenek az operaházaknak.


Átütő hangja, ami a beszélgetés elején is hallható, korán meghozta számára a sikert. Elmondása szerint karrierjének felfelé ívelésében nagy szerepet játszott a szerencse is, jókor volt jó helyen. Jó emberek előtt énekelt, ám ez persze mind nem lett volna elég az Isten adta tehetség nélkül. Minden elért sikere ellenére egy rendkívül szerény és alázatos teremtés, akinek további álmai és céljai vannak. Naponta dolgozik a megérdemelt tapsért és felvidéki magyar lányként remekül érvényesül Németországban is. Nézzük együtt a vele készült beszélgetést!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.