2019. november 11., 11:40

Nyílt napok hete Alsóbodokon

Az Alsóbodoki Magán Szakközépiskola a hazai magyar kisebbség felső végvárát képező Nyitra megyében, a Zoboralján, a legészakibb fekvésű magyar tannyelvű középfokú oktatási intézmény, ahová szeretettel várnak mindenkit, aki az iskola iránt érdeklődik. November 19-én, 20-án és 21-én nyílt napokon ismerkedhetnek meg az iskolával, a tanítással és sok minden mással is az ide érkezők.

alsóbodoki középiskola
Médialapozó

Az alapiskolás diákok reggel 08.00 és 14.00 óra között betekintést nyerhetnek a középiskola oktatási folyamatába és az Esterházy János Zarándokközponttal való példás együttműködésébe. Meggyőződhetnek az iskolában folyó oktatás minőségi voltáról, részletesen megismerhetik a szakirányultságát és az általa kínált tantárgyak révén szerezhető képesítést, valamint a hozzá vezető utat, a tanár-diák kapcsolatban megvalósuló tanmenetet.

Az Alsóbodoki Magán Szakközépiskola idegenforgalmi szakirányultságú, a környezeti táj, a helyi hagyományok és a nemzeti önazonosság motívumainak ismerete, szeretete és megtartatása iránt érdeklődő fiatalokat vonza igazán.

A nyílt napok hete lehetőséget kínál a Zoboralja Múzeum meglátogatására és bemutatásra kerül az Esterházy János Zarándokközpont is, mely a felvidéki magyar katolikus hívők egyik fontos zarándokhelye, ahol fohászkodhatnak Esterházy János mártírpolitikus mielőbbi boldoggá avatásáért is.

Az iskola vezetése arra kéri az érdeklődőket, hogy érkezésüket és a résztvevők számát legkésőbb november 15-ig jelezzék a következő e-mail címen: patay.peter@gmail.com, vagy a 0908/132 086, *421/37/7876240-es telefonszámokon.

alsóbodoki középiskola
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!