2019. május 31., 16:20

Jelentkezz te is az Esterházy Akadémia következő évfolyamába!

Még mindig tart az Esterházy Akadémia következő évfolyamába való jelentkezés. Ha érettségivel rendelkezel, még nem múltál 31 éves, és kedvet kaptál az "esterházys" kihíváshoz, akkor ne habozz, és jelentkezz az info@esterhazyakademia.eu címen.

Esterházy Akadémia

 

Huth Gergely újságíró, a PestiSrácok.hu főszerkesztője, akitől az Akadémia 3. félévében publicisztikáról és a médiahatásokról tanulhattak a hallgatók. Azért ajánlja ezt a képzést mindenkinek, mert ez egy olyan hely, „ahol a valóságról beszélünk és valóságot tanítunk”.

Pelle Veronika kommunikációs szakember, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Az Esterházy Akadémia oktatói tevékenységében mind a négy félévben aktívan részt vett. A fiataloknak érveléstechnikát, konfliktuskezelést oktatott, kommunikációs gyakorlatokat és különféle tréningeket tartott. Hitvallása: "A hiteles kommunikátor mondanivalója belülről fakad, és tudja, hogy küldetése van a világban." 

Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, a Magyar DJ és Producer Egyesület elnöke, akitől az Esterházy Akadémián leginkább angol kommunikációt volt alkalom tanulni. A Party English abban segít, hogy unalmas nyelvórák helyett könnyedén, lazán fejleszthessék a fiatalok nyelvtudásukat. 

Bohár Dániel riporter, az Informátor műsorvezetője az Esterházy Akadémián oknyomozást és interjúkészítést oktatott. Előadóként az a megítélése, hogy egy olyan intézmény, ahol igazszívű és jóeszű emberek tanulnak, akik egyből értik mit jelent a szakmai hitvallás és azt sem kell magyarázni nekik, hogy miért fontos a magyarságtudat. 

Lépes Lóránt atya a Mária Rádió műsorigazgatója az Akadémián a rádiós műfajokkal ismertette meg a hallgatókat. A jelentkezők számára jó szívvel ajánlja az Esterházy Akadémiát, mivel ez véleménye szerint egy olyan intézmény, ahol jó közösséghez lehet tartozni, továbbá ami megtanít a rádiózás fortélyaira is. 

Erdélyi Claudia szerkesztő-műsorvezető, az MTVA munkatársa. Szerinte a siker fejben dől el, és gondolataink teremtik a valóságot. Az Esterházy Akadémián beszédtechnikai és retorikai jótanácsokkal látta el a növendékeket. Kommunikáció tanulás szempontjából is szívesen ajánlja mindenkinek ezt a képzést. 

Somogyi Alfréd a Selye János Egyetem Református Teológiai Kar dékánhelyettese az Esterházy Akadémián a református közéletről és a hittudományról tartott előadásokat.

„1100 esztendő államisága bizonyította, hogy nekünk, magyaroknak az Istenhez való viszonyunk természetes velejárónk. Nemcsak a közösségért, hanem Istenre nézve a közösségért tenni.”

Hiszi, hogy az Akadémia olyan fiatalokat tud nevelni, akik majd bebizonyítják, hogy igaza volt Assisi Ferencnek, nemcsak a magunk javára, hanem mások hasznára éljünk. 

Az Akadémia segít, hogy a ma fiataljaiból, a holnap tapasztalt embereiből a jövő bölcsei lehessenek. Így vélekedik az intézményről Mráz Ágoston Sámuel, politikai elemző, a Nézőpont Csoport vezetője, aki az első évfolyam számára a politikai elemzésekkel és közvélemény-kutatásokkal kapcsolatos tapasztalatait adta át.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.