Egy csepeli kislányt keres a rendőrség

ma7 2019. augusztus 09., 13:24

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága 01210-157/300/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 11 éves Nagy Dorottya ügyében.

Nagy Dorottya, talán Szlovákiában tartózkodik Fotó: Police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves kislány 2019. augusztus 8-án délelőtt elment otthonról. A bejelentést a gyermek édesanyja tette, mert amikor a munkahelyéről felhívta, a kislány nem vette fel a telefont, és amikor hazaért, már nem találta otthon gyermekét. A kislányt a rendőrök jelenleg is keresik, aki egy térfigyelő kamera felvétele szerint egy farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról. Nagy Dorottyánál egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd van. Elképzelhető, hogy Nagy Dorottya egy 15 év körüli fiú társaságában van.

A 11 éves gyerek körülbelül 158 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, és hosszú barna hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Dorottyát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

FRISSÍTÉS: Lapinformációk szerint az otthonról eltávozott lányt és érsekújvári barátját időközben a Pécsre tartó IC vonaton megtalálták és addig vigyáznak rájuk, amíg  a lány szülei eljönnek értük.

 

Forrás: Police.hu
0 HOZZÁSZÓLÁS