2019. július 31., 19:31

A Kárpát-medence szerelmese: Kenyeres Oszkár - VIDEÓ

A Kárpát-medence a magyarság hazája, függetlenül attól, időnként hová rajzolják át az aktuális határvonalakat. Az is tény, hogy a határmódosítások következtében jelentős számú magyar él más nemzetek fennhatósága alatt. A népszerű Hazajáró műsor készítői azt a célt tűzték maguk elé, hogy körbejárják a Magyarország határain kívül, ámde a Kárpát-medence határain belül élő magyarokat, hogy képed adjanak arról, hogyan élnek. Emellett bemutatják az adott terület szépségét és épített örökségünk emlékeit.

A Kárpát-medence szerelmese: Kenyeres Oszkár - VIDEÓ
Médialapozó
Fotó: ma7

A Gombaszögi Nyári Táborban a Ma7 médiacsalád vendége volt Kenyeres Oszkár, a népszerű Hazajáró televíziós műsor ötletgazdája és egyben szerkesztője és szereplője. A beszélgetést Nagy Emese televíziós kollégánk vezette, aki azt próbálta megtudni vendégünktől, mit jelent számára ennyi év barangolás után a Kárpát-medence, és ezen belül melyek a kedvenc tájegységei. Nem volt nehéz dolga, hiszen Kenyeres Oszkár őszintén beszélt megtapasztalt élményeiről éppúgy, mint az általa megismert emberekről és saját hitvallásáról.

 

Fotó:  ma7

Reméljük, a téma és maga a beszélgetés vendége arra ösztönzi Önt, is, hogy leüljön, és nyugalomban végignézze a teljes beszélgetést az alábbi videóban. Tartson velünk!

A Kárpát-medence szerelmese: Kenyeres Oszkár - VIDEÓ
+4 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.