A botrányosan felkészületlen Palovičová már nem a kulturális tárca szóvivője

Radi Anita 2019. augusztus 13., 10:17

Barbora Palovičová (33), aki nemrég felkészületlenül jelent meg egy riportban, már nem a kulturális tárca szóvivője – értesített a SITA ügynökség.

Fotó: Markíza TV

A kulturális tárca megszüntette a kommunikációs osztályt, ahol Palovičová dolgozott. A minisztérium honlapjáról eltűnt a kommunikációs osztályhoz tartozó elérhetőség is. Az újságírói kérdéseket újonnan közvetlenül Ľubica Laššáková kulturális miniszter titkársága intézi, mégpedig annak főigazgatója Peter Hajnala.

A szóvivő, aki nem tudott válaszolni a kérdésekre

Még júliusban történt, hogy a Markíza TV riportere azt akarta megtudni, hogy a kulturális minisztérium pénzbírsággal sújthatja-e politikai pártokat, ha azok nem tartják be az államnyelvről szóló törvényt.

Teljesen felkészületlenül jelent meg a kamerák előtt a kulturális tárca szóvivője
Az angol jöhett, a magyar nem.

A kulturális tárca szóvivőjét, Barbora Palovičovát több mint 24 órával előtte értesítették a beszélgetésről, és elküldték számára a kérdéseket is.

A hölgy ennek ellenére teljesen felkészületlenül jelent meg a kamerák előtt, majd zavarában a riporternő mobiljában próbálta megkeresni a témával kapcsolatos paragrafusokat.

Az erről készült videó futótűzként terjedt az interneten, az emberek pedig háborogtak, mit keres Palovičovát egy ilyen funkcióban.

Szépségverseny és jachtozás gazdag emberekkel

Később további információk kerültek elő Palovičová múltjából.

Az addig ismeretlen szőke hölgy egykor ugyanazon a szépségversenyen vett részt, amelyen Mária Trošková is, aki a volt kormányfő, Robert Fico egykori asszisztense volt.

Palovičová tizenegy évig volt a szlovák Lúčnica folklóregyüttes tagja, ahol állítólag a J&T pénzügyi csoport több tagját is elbűvölte. Így akkoriban a szlovák szépségverseny más tagjaival együtt meghívást kapott a Forma-1 futamra Monacóba, ahol egy jachton szórakozott befolyásos gazdag emberekkel. Az erről készült fotókat a Plus 7 dní tette közé.

Képgalériánk:
Fotó: TASR/Martin Baumann

Néhány éve egyik szlovák televíziónál próbált szerencsét, mint hírbemondó, ám nem sok sikerrel. Idén áprilisban a Ľubica Laššáková által vezetett kulturális tárca szóvivője lett. Mára azonban menesztették.

Forrás: topky.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS