2019. május 26., 10:43

Öt választási bizottsági tagot láttak el a mentők

A tegnapi EP-választás során többször is riasztották a mentőket a választási bizottságok tagjaihoz, tájékoztatott a mentőszolgálat sürgősségi központjának szóvivője, Alena Krčová.

201707011417370.MENTO_1-2.jpg

A Szinnai járásban a mentők egy akut hasfájással küszködő férfihoz mentek ki és szállították kórházba. „Két választási bizottsági tagnak a Komáromi és a Kassai járásból epilepsziás roham miatt volt szüksége ellátásra, egy Nagymihályi járásból való bizottsági tag pedig elájult és az esés következtében súlyos fejsérülést szenvedett” – mondta a szóvivő.

A mentők segítségére volt szüksége annak a nőnek is, aki a Lévai járás egyik választási bizottságában ült és hirtelen rosszullét és szédülés jelentkezett nála, ami akkor tört rá, amikor már a szavazatokat számolták. Mindegyik beteget kórházba szállították.

Nemcsak a választási bizottsági tagokon kellett segíteni tegnap, de riasztották a mentőket egy olyan trsztená járásbeli asszonyhoz is, aki a választóhelyiség előtt elesett és súlyos alsóvégtag-sérülést szenvedett. Őt is kórházba szállították.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.