2019. október 11., 10:48

Hogy lesz ebből magyar képviselet? - Itt a Nagyító új adása

Itt a Nagyító új évadának ötödik epizódja. A bő félórás részbe csak nagyon nehezen tudtunk minden lényeges dolgot belesűríteni, hiszen rendkívül izgalmas héten vagyunk túl. Nézze meg az adást, döntse el Ön, sikerült-e egyáltalán!

nagyító5
Fotó: ma7

A múlt heti adásunk óta szinte naponta érkeztek új hírek, fejlemények a felvidéki magyar politikai élet berkeiből. Előbb a vegyespárt ült le tárgyalni az Összefogás Mozgalommal, majd a Magyar Közösség Pártja Mózesékkel és a Magyar Fórummal. Mindeközben meg mintha Bugárék meggondolták volna magukat. Folytatnák a tárgyalásokat az MKP-val. Ne bánkódjon, hogy nem érti, mi folyik itt. Nincs egyedül! A Nagyító, jó szokásához híven, ezúttal is segít eligazodni.

A felvidéki tragikomédia után Magyarországgal folytatjuk. Vasárnap önkormányzati választások, elemezzük a kampányt, és a végén műsorvezetőnk belehajszolja mindig kimért elemzőnket egy tippversenybe is.

Adásunkat külpolitikával zárjuk. Háború lesz Észak-Szíriában? Mit akar Erdogan a kurdoktól? Trumpnak körmére égett a twitter-diplomácia? Csupa izgalmas kérdés!

Ha tetszett az aktuális epizód, kérjük mutassa meg ismerőseinek is, vagy egy lájkkal, megosztással esetleg feliratkozással jelezze, ha kér még belőlünk! Köszönjük!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.