2019. augusztus 16., 17:03

Fico: a Threema üzenetek nyilvánosságra hozatala nem más, mint egy kormányellenes akció

Robert Fico egy pénteki sajtótájékoztatón kijelentette, Marián Kočner és Alena Zsuzsová beszélgetéseinek nyilvánosságra hozatala nem más, mint egy összehangolt, szervezett akció Szlovákia kormánya ellen.

Robert Fico
Fotó: TASR

Az ex-miniszterelnök a felelősöket is tudni véli. Szerinte az ellenzék, iletve az ESET informatikai nagyvállalat emberei állnak a háttérben.

Az ország sorsáról nem határozhat egy meg nem erősített üzenetváltás, amit egy felvágós férfi meg a kiszemelt nője folytatott."

Szinte a teljes ellenzék is megkapta a magáét. A Progresszív Szlovákia drogbotrányba keveredett elnöke, Michal Truban gyanús drogdílernek minősíttetett, Andrej Kiska adócsalónak, de megkapta a magáét Miroslav Beblavý is, neki gyanús finanszírozású családi házát rótta fel Fico.

Az ESET külföldi forrásaink szerint idegen országok titkosszolgálataival áll kapcsolatban."

- zárta a tirádáját Fico.

Az igencsak erősre sikeredett kijelentések után a frakcióvezető nem volt hajlandó a sajtó kérdéseire válaszoln, az ESET azonban közleményben reagált a volt miniszterelnök szavaira:

Az ESET elutasítja, hogy kapcsolatban állna bármilyen külföldi titkosszolgálattal, abszolút apolitikus cég, soha nem támogattunk egyetlen politikust vagy pártot sem."
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.