2019. május 17., 15:10

A városi napok miatt lezárták a forgalom elől a lévai városközpontot

A Lévai Járási Rendőrkapitányság járási közlekedési felügyelete felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy péntektől (május 17.) vasárnap (május 19.) reggel 6 óráig teljesen lezárják a forgalom elől a városközpontot a lévai városi napok rendezvényei miatt. Erről Renáta Čuháková, a Nyitra megyei rendőrség szóvivője tájékoztatott.

l-vai-napok.jpg
Fotó: TASR

Az elkerülő útvonal a következő utcákon fog keresztülvezetni: SzNF utca (Ulica SNP), Augusztus 29. utca (Ulica 29. augusta), Bernolák utca (Bernolákova ulica), Kapitána Nálepku, III/1514-es jelzésű út - Vörös hadsereg utca (Ulica Červenej armády), Malom utca (Mlynská ulica), Kertész utca (Záhradná ulica), Szent Mihály utca (Ulica svätého Michala), Kittenberger Kálmán utca (Ulica Kálmana Kittenbergera) és vissza.
Az útlezárásokat és az elkerülő utat mobil közlekedési táblák fogják jelölni.

„A lévai rendőrök azt kérik a sofőröktől, hogy a városközpontban fokozottan figyeljenek és kövessék a közlekedési táblák utasításait”

– tette hozzá Čuháková.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.