2019. szeptember 13., 15:06

Mutassuk meg a "szlovákoknak", ki az igazi szlovák: zászlóerdőbe borítanák a stadiont a Szenice szurkolói a DAC ellen

A hétvégén a 8. fordulóval folytatódik a Fortuna Liga, a sárga-kékek Szenicére (Senica) látogatnak. A hazai szurkolók a mérkőzés kapcsán közösségi oldalukon szlovák nemzeti összefogásra szólítottak fel.

szenice_dac
Fotó: profutbal.sk

Úgy tűnik, nem csillapodik a hétfői hazai vereséggel végződött magyar-szlovák összecsapás keltette feszültség. A válogatott szünet után folytatódnak a szlovák élvonal küzdelmei, a DAC Szenicére látogat. Korábban a két együttes mérkőzései kevés izgalmat, s még kevesebb feszültséget tartogattak. A feszült hangulatú válogatott mérkőzés utóélete azonban úgy tűnik, rányomja bélyegét a bajnoki találkozóra is.

A Szenice szurkolói csoportja, a Železná únia ugyanis nemzeti összefogásra szólít fel a hétvégi mérkőzés kapcsán.

Jöjjünk minél többen, és együtt kiáltsunk Szenicéért és a nemzetünkért. Mutassuk meg, hogy Szlovákia az Szlovákia! Csatlakozzatok hozzánk! Mindenki a B3-ra és mutassuk meg a "szlovákoknak", hogy ki az igazi szlovák!”

- fogalmaznak a szlovák csapat szurkolói, akik arra kérik a mérkőzésre érkezőket, hogy mindenki hozzon magával egy szlovák zászlót.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.