2022. január 10., 09:14

Dacia Duster Extreme: Exkluzív különkiadás

A hazai piac egyik legnépszerűbb szabadidő-autója egy új verzióval kezdi a 2022-es évet. A Prestige alapjaira épülő Extreme változat exkluzív külsőt és gazdag szereltséget kínál.

Renault/Dacia
Fotó: Renault/Dacia

Külsejében a maszk, a visszapillantó tükrök és a tetősínek narancssárga betétei különböztetik meg a többi típustól, de a hátsó márkanév is erre a színre váltott. Belül ugyanez a szín dobja fel az üléseket, a szellőzőnyílásokat és a középső kartámlát.  A 6 választható lakkozás egyike a képeken is látható attraktív Urban Grey metálfényezés. A matt szürke könnyűfém keréktárcsák is kizárólag e kivitel kínálatába tartoznak.

Dacia Duster
Fotó:  Renault/Dacia

A szereltség felöleli a csúcsmodell Prestige teljes kínálatát: automata légkondi, Media Nav Evolution információs rendszer, 8-hüvelykes érintőképernyő, automatikus ajtónyitás/zárás, 2 hátsó USB-csatlakozó, Multi-view kamerarendszer. Ami pedig a motorválasztékot és a hajtásmódokat illeti, valóban imponáló a kínálat: a turbós benzinmotorok 90, 130 és 150, a benzines/LPG motor 100, a dCi dízel pedig 115 lóerővel választható.

Dacia Duster
Fotó:  Renault/Dacia

Összkerékhajtás a legerősebb benzineshez és a dízelhez áll rendelkezésre, a 150 lóerős csúcsmotorhoz pedig automata váltó is kérhető. Az egyes típusok 16 440 és 20 340 euró közötti áron rendelhetők meg.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.