Brutális gyilkosság Csehországban: a 17 éves fiú az erkélyről dobta le az apját

ma7 2019. szeptember 13., 17:21

A kegyetlen bűncselekményre múlt héten került sor a csehországi Děčín városában.

Fotó: blesk.cz

Az édesapa felesége halála óta, már öt éve maga nevelte gyermekét. Az apa barátai szerint az elhunyt fiáról mindig szépen beszélt, nem volt tudomásuk, hogy apa és fia rossz viszonyban lettek volna. A szomszédok nagyobb része is így gyilatkozott.

Egyesek szerint viszont gyakran hallatszott ki a lakásból hangos veszekedés, kiabálás.

A helyi emberek elmondása szerint az apa a gyilkosság előtt kedvenc vendéglőjében tartózkodott. A rendőrséget reggel 5.30-kor riasztották egy erkélyről lezuhant emberhez.

Hajnalban a vita apa és fia között fizikai erőszakba torkollott.

A 17 éves fiú a rendőrség szerint a lakóház harmadik emeleti erkélyéről ledobta az apját. Végzetes volt az áldozat számára a kerítés, amelyre ráesett, mert az felnyársalta.

A rendőrség, és a mentőegység a kiérkezésük után már csak a halál beálltát tudta megállapítani, a férfin már nem lehetett segíteni.

A rendőrség számára rögtön világossá vált az idegenkezűség ténye. A bűnügyi nyomozó megállapítása szerint a gyilkosság előtt a lakásban összetűzésre került sor. A mentőegység szerint

a lakásban egy 15 éves fiú is tartózkodott, akit sokkos állapotban szállítottak kórházba.

A cseh hatóságok szerint a gyilkosság szándékos tett volt. A fiút őrizetbe vették, apja meggyilkolásáért, mivel fiatalkorú, maximum 10 évet kaphat.

0 HOZZÁSZÓLÁS