Brutális: egy féltékeny tini egy hídról dobta le a barátnőjét, aki egy életre lebénult

ma7 2019. április 07., 14:58

Féltékeny volt, ledobta barátnőjét egy hídról egy brit tinédzser. A lány egy életre lebénult, a fiú mégis megúszta a börtönt.

Fotó: Mirror

A 17 éves áldozat mellkastól lefelé lebénult, soha többé nem fog tudni lábra állni, és bizonyos testfunkcióit nem tudja kontrollálni. 

Miután a vádlott elismerte tettét, két év rehabilitációra küldték.

A két fiatal egy párt alkotott. Egy csatorna feletti hídon mentek át, amikor a fiú azzal vádolta a lányt, hogy megcsalta őt egy közös ismerősükkel - majd a vita hevében ledobta a 7 és fél méter magas hídról, ahonnan a lány a folyópart kemény felületére esett. Miután a fiú látta, hogy áldozata megsérült és nem tud felkelni, felismerte tettét, és a segítségére sietett, de akkor már késő volt.

Philip Parker bíró az ítélet kihirdetésekor a következőket mondta:

Durván sértegetted a lányt. Ő egy tinédzser, abban az életszakaszban, amikor a kapcsolatok múlandóak lehetnek. Talán valamilyen féltékenység okozhatta a dühödet. Ez a történet tragikus. A lány esélye az ép emberek életére, a házasságra, a saját gyerekekre megszűnt. Sosem lehet független, elveszítette egész eddigi életét. Mindig mások segítségére fog szorulni. A családjának is nagy anyagi kárt okoztál. Nincs olyan ítélet, ami igazságot szolgáltathatna ennek a lánynak a veszteségéért és a szenvedéséért.

Végül a fiú életkorára, és mentális állapotára tekintettel döntött úgy a bíró, hogy

börtönbüntetés helyett ad neki egy esélyt arra, hogy rehabilitáció után visszatérhessen a társadalomba.

Forrás: Mirror, Blikk
0 HOZZÁSZÓLÁS