cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. április 28., 14:32

Mintegy 1500 diák érkezik a Kossuth téri pápai szentmisére a Rákóczi Szövetség középiskolai szervezeteinek képviseletében

A középiskolás diákok Kárpátaljáról, Partiumból és Magyarországról érkeznek vonattal, a MÁV közreműködésével vasárnap reggel 6 óra és 6:30 között a Nyugati Pályaudvarra a 11-es vágányhoz, ahonnét közösen indulnak a Kossuth téri pápai Szentmisére. 

pápalátogatás - Kossuth tér előkészítése
A Kossuth tér előkészítése a pápai szentmisére
Fotó: MTI

A Nyugati pályaudvarra érkezik vasárnap reggel vendégeink mellett Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes és 100 fiatalja, a Misszió Tours szervezésében.

A pápai Szentmisére érkező fiatalokat Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes és Panyi Miklós, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese fogadja a Rákóczi Szövetség vezetőivel együtt.

Bízunk benne, hogy meghatározó, szép élményt nyújt a Szentatyával való találkozás a fiataloknak, akik sok ezer magyarral együtt imádkozhatnak a békéért, a keresztény Magyarországért és Európáért.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.