2022. december 1., 20:04

A Rákóczi Szövetségnek köszönhetően 150 tanár találkozik a hétvégén Sátoraljaújhelyen

A Rákóczi Szövetség középiskolai szervezeteit vezető tanárok meghatározó szerepet töltenek be a Szövetség ifjúságszervezésében, ők viszik vállukon a szervezet programjait. A hétvégi találkozón a Szövetség nekik igyekszik kifejezni köszönetét és megbecsülését fórumot teremtve az együttműködések és a jövő évi programok megvitatására.

rákóczi szövetség_kitelepítettek
Fotó: ma7.sk

A Rákóczi Szövetség középiskolai szervezetei több mint 330 magyarországi és külhoni iskolában működnek azzal a céllal, hogy a diákok tanórán kívüli közösségi életét, kapcsolatait, élményeit gazdagítsák.

A Szövetség több tucat központi rendezvénye – nyári táborok, tanulmányi vetélkedők, vezetőképzők, kirándulások, nemzeti ünnepekhez kapcsolódó diák utaztatási programok, a helyi kezdeményezéseket felkaroló pályázati rendszer - évente középiskolások 10 ezreinek teremt lehetőséget.

Időpont és helyszín: 2022. december 2-4.; Rákóczi Hotel Tábor és Rendezvényközpont, Sátoraljaújhely (www.rakoczihotel.hu)

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.