2021. június 4., 21:00

Szurkoljon Ön is a ma7-tel a magyar válogatottnak!

Pontosan egy hét múlva indul a labdarúgó-Európa-bajnokság, amellyel a ma7 médiacsalád felületein is részletesen foglalkozunk majd az elkövetkező bő egy hónapban.

magyar valogatott
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az olvasóknak videós műsorokat, podcast-ot, szubjektív napi összefoglalókat fogunk kínálni, de beszámolunk arról is, hogyan drukkolnak a felvidéki szurkolók a magyar csapatnak, vagy éppen mire is érdemes az adott napon figyelni az EB eseményei közül.

Emellett tippversennyel is érkezünk, amelyben naponta próbára tehetik szerencséjüket és hozzáértésüket, de ismert labdarúgók véleményére is kíváncsiak leszünk.

Bízunk benne, hogy a részben Magyarországon zajló kontinensviadalon ismét egy remek magyar válogatottat láthatunk, mint öt évvel ezelőtt, s mi már ma, a nemzeti összetartozás napján szeretnénk jelezni, hogy kinek is szurkolunk.

Éppen ezért a közösségi oldalunkról beállítható az a Facebook-profilkép keret, amellyel Ön is megmutathatja, hogy a magyar válogatottnak szurkol!

Hajrá magyarok!

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.