2021. június 9., 10:06

EURO 2020 Tippversenyt indítunk

Az idei labdarúgó-Európa-bajnokság nem csupán a magyar részvétel és az izgalmas mérkőzések miatt nyújthat érdekes kikapcsolódást, hanem a ma7 Tippverseny miatt is. Az elkövetkező egy hónapban értékes nyereményekért szállhat versenybe!

Ma7 Tippverseny

Az Európa-bajnokság minden játéknapján egy mérkőzésre adhatja le a tippjét, de ami fontos, minden esetben a pontos eredményt kell megpróbálnia kitalálni. Tippelni minden nap a mérkőzés kezdetéig lehet. Egy felhasználó egy meccsre csak egy érvényes tippet adhat le, és azt a mérkőzés kezdetéig módosíthatja.

Az Európa-bajnokság döntőjét követő napon, tehát 2021.július 12-én kihirdetjük a tippverseny nyerteseit, akik az egy hónap alatt a legtöbb pontot érték el. Minden pontosan eltalált eredmény egy pontot ér. A tippversenyben a rendes játékidő végi eredmény alapján értékeljük ki a leadott tippeket. Amennyiben a tippverseny végén több olvasónk is azonos pontszámot ért el, úgy a nyereményeket sorsolás alapján osztjuk szét.

A legjobb tippelőkre a következő nyeremények várnak:

1. DAC VIP éves bérlet + éves Magyar7 előfizetés
2. Okostelefon + éves Magyar7 előfizetés
3. Okosóra + éves Magyar7 előfizetés

A tippversenyben csak az oldalunkra regisztrált és belépett olvasók vehetnek részt. A részvétel feltétele a betöltött tizennyolcadik életév az Európa-bajnokság kezdetéig és a szlovákiai lakhely. Aki még nem jelentkezett be, az a következő linken néhány pillanat alatt megteheti: regisztráció. Ha már van felhasználói fiókja, a tippeléshez, kérjük, lépjen be az oldalra.

Az Európa-bajnokság ideje alatt folyamatosan figyelni tudja a felhasználói fiókjában a tippversenyben szerzett pontjait és a játék alakulását is.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.