“Soha nem adtuk fel!” – Megjelent az Eb-kijutást megörökitő film 2. része

2020. december 30., 08:32
Ondik Gábor

Egy meglehetősen különleges, számos megpróbáltatást hozó év talán legfontosabb mérkőzését a magyar válogatott november 12-én játszotta a Puskás Arénában, ahol a mieink ellenfele Izland volt. Az MLSZ TV kamerái is ott voltak a mérkőzésen.

Az Eb-kvalifikációnak emléket állító “A legszebb ajándék” első része – Szalai Ádám különleges, motiváló beszédének köszönhetően óriási sikert aratott. Kedden debütált a film második része az MLSZ hivatalos Youtube-csatornáján.

A film 2. részében Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter, Kalmár Zsolt, Szalai Attila, Nemanja Nikolics, Loic Nego és Nagy Ádám mesél az Izland elleni bámulatos fordításáról és a győzelem pillanatairól.

A második részből kiderül, hogyan élte meg otthonról a továbbjutást Marco Rossi, aki a koronavírus miatt nem ülhetett le a válogatott kispadjára. De rendkívül őszintén mesélt hibájáról Gulácsi Péter is. Bizonyára olvasóink is emlékeznek rá, a kapus hibájából szerezte meg a vezetést az izlandi válogatott. Megtudjuk, Loic Nego kire gondolt, mikor gólt szerzett és Kalmár Zsolt is elmondja, mi volt számára a meccs legnehezebb része, de a filmben megszólal Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nagy Ádám és Nemanja Nikolics is.