Szalai Ádám szenvedélyes beszéde: így buzdította társait a magyar válogatott csapatkapitánya az Izland elleni, sorsdöntő meccs előtt - VIDEÓVAL

2020. december 23., 16:54
ma7

A Magyar Labdarúgó Szövetség karácsony előtt kilencperces videóval lepte meg a magyar szurkolókat. Figyelem, soha nem látott felvételek következnek!

Fotó: mlsz.hu
Emberek vesztik el a munkájukat vagy kevesebb fizetést kapnak a járvány miatt 2020-ban. (...) Mi itt 90 vagy 120 perc alatt ezt az egész évet meg tudjuk változtatni! (...) Ez ne legyen nyomás, hanem öröm és lehetőség! (...) 14 millió magyar ezt a meccset várta! (...) Ma nincs olyan ember, aki elfárad, ma nincs olyan ember, aki párharcot veszít, ma nincs olyan ember, aki a fejét leszegi a földre. Ma azt akarom látni, hogy mi vagyunk a gladiátorok!"

- ezekkel az izzó és a szenvedélyes szavakkal buzdította az Európa-bajnoki részvételről döntő, Izland elleni mérkőzés előtt Szalai Ádám a magyar csapatot. 

A hátborzongató szónoklatnak (a videón 2:25-nél kezdődik, nagyon ajánlott meghallgatni!) meg is lett az eredménye: Marco Rossi legénysége az utolsó percekben megfordította a találkozót, és így 2016 után ismét kinn lesz a magyar csapat az Európa-bajnokságon.