2021. május 2., 11:54

Németh Antal: Örülök a teljesítményünknek, végig uraltuk a játékot

A dunaszerdahelyi DAC sorozatban harmadszor győzött a felsőházi rájátszásban. Ezúttal a nagy rivális Zsolnát győzték le a sárga-kékek, ezzel pedig megváltották jegyüket a nemzetközi kupaporondra immáron sorozatban negyedik alkalommal. A mérkőzést követően Németh Antal vezetőedző is értékelt.

nemeth-antal
Fotó: fcdac.sk

Mint arról beszámoltunk, a DAC hazai győzelmével már biztossá vált, jövőre is ott lesznek az európai kupaporondon, immáron sorozatban negyedszer. A csallóközi együttes ezúttal már jobb teljesítményt nyújtott, mint egy hete Aranyosmaróton és rászolgáltak a három pontra, ezt Németh Antal vezetőedző is kiemelte a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

A DAC szezon végéig megbízott vezetőedzője külön köszönetét fejezte ki a találkozón résztvevő 42 szurkolónak, akik kijöttek a találkozóra.

„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani annak a 42 szurkolónak, aki itt volt ma velünk a stadionban, és természetesen annak a több ezernek is, akik a televízió képernyőjén keresztül buzdítottak bennünket. Bízom benne, hogy jobban élvezték ezt a meccset, mint múlt héten az Aranyosmarót ellenit. Érzésem szerint az első perctől az utolsóig uraltuk a játékot.” - kezdte értékelését a DAC vezetőedzője Németh Antal, számol be róla a DAC hivatalos honlapja.

Németh elmondta látta a szünetben csapatán, hogy meg akarják nyerni a mérkőzést, ami a második félidőben sikerült is, és örül csapata mai teljesítményének.

„Az első játékrészben kaptunk egy szerencsétlen gólt, de az öltözőben láttam az arcokon, hogy a fiúk meg akarják nyerni a meccset. A cseréink is arra irányultak, hogy mindhárom pontot itthon tartsuk. Örülök a mai teljesítményünknek. A csapatszellem hasonlóan jól működött, mint egy hete, de akkor a pálya körülményei nem voltak a legideálisabbak ahhoz a stílusú futballhoz, amit mi játszani szeretnénk. Ma más volt a helyzet, a játékosok pedig partnerek voltak ebben.” - nyilatkozta a Zsolna elleni győztes mérkőzés után Németh Antal.

Megosztás
Címkék