2021. május 5., 11:20

Négy DAC-játékos a rájátszás hetedik fordulójának legjobbjai között

Sorozatban harmadik győzelmét könyvelhette el hétvégén a dunaszerdahelyi DAC, a sárga-kékek hazai pályán immáron nézők előtt győzték le a rivális Zsolnát. A forduló után ezúttal is kihirdették a hétvége legjobbjaiból álló álomcsapatot, melyben négy dunaszerdahelyi futballista kapott helyet.

dac
Fotó: fcdac.sk

Tovább csökkentette hátrányát a DAC a bajnoki címvédő és listavezető pozsonyi Slovannal szemben. A sárga-kékek a Zsolnát győzték le, ezzel megerősítették második helyüket a táblázaton, illetve sorozatban negyedik alkalommal jutottak ki a nemzetközi porondra a dunaszerdahelyiek.

A Zsolna elleni győzelem alkalmával több remek teljesítményt láthattunk a dunaszerdahelyi csapatban, amit a hétvége álomcsapata is megerősített, ugyanis négyen is bekerültek a forduló legjobbjai közé. A sárga-kékek védelméből az idei szezonban első alkalommal került be a hetedik forduló lejobbjai közé Danylo Beskorovainyi, míg Eric Davis immáron kilencedszer lehetett ott az álomcsapatban.

A DAC középpályájáról a horvát Andrija Balićot hatodjára, míg a Zsolna elleni mérkőzés győztes gólját szerző Abdulrahman Taiwot másodjára választották be a legjobbak közé.

A rájátszás hetedik fordulójának álomcsapatába a legtöbb játékost a nagyszombati Spartak adta, a piros-feketék a pozsonyi Slovant győzték le 3-0-ra. A forduló legjobbja a Nagyszombat játékosa, Milan Ristovski lett.

A rájátszás 7. fordulójának álomcsapata:

Tomáš Dráb (Nagymihály) – Kristián Koštrna (Nagyszombat), Filip Twardzik (Nagyszombat), Danylo Beskorovainyi (DAC), Eric Davis (DAC) – Saymon Cabral (Nagyszombat), Martin Bukata (Nagyszombat), Andrija Balić (DAC), Ahmad Ghali (Trencsén) – Abdulrahman Taiwo (DAC), Ristovski (Nagyszombat)

Megosztás
Címkék