2020. július 24., 19:20

Mészáros András a Fortuna Ligán belül váltott klubot

Továbbra is a szlovák élvonalban szerepelhet a komáromi Mészáros András. A fiatal felvidéki támadó a tavaszi aranyosmaróti kölcsönjáték után klubot váltott, de továbbra is marad a szlovák élvonalban.

A szlovák élvonalban szereplő Szered hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy szerződtette a legutóbb Garamszentkereszt csapatában futballozó komáromi Mészáros Andrást, miután Radványi Miklós együttesénél lejárt a szerződése. A 24 esztendős támadó egyéves szerződést kötött a Fortuna Liga előző szezonjának kilencedik helyezettjével.

A szeredi együttes harmadik idényét kezdheti meg az élvonalban. A szerediek első szezonjukban a felsőházba jutottak, míg a legutóbbi kiírásban a kilencedik helyen zártak.

A 24 esztendős támadó mellett egy másik felvidéki játékos, nevezetesen Iván Alex is a szeredi együttest erősíti, aki a Fortuna Liga előző szezonjában a harmadik legtöbb gólpasszt jegyezte.

Mészáros a tavaszi szezont az élvonalbeli Aranyosmarót csapatában töltötte, ahol 9 mérkőzésen egy gólt szerzett. Ősszel a Garamszentkereszt csapatában 18 mérkőzésen öt gólt szerzett, valamint két gólpasszt is jegyzett. Az aranyosmarótiakkal a Szlovák Kupa elődöntőjéig menetelt, azonban számukra a végállomást a későbbi győztes Slovan jelentette.

Mészáros pályafutása során megfordult a DAC utánpótlásában, a Komárom és a Garamszentkereszt valamint az Aranyosmarót csapatában.

Megosztás
Címkék