2021. február 28., 20:47

Kalmár Zsolt: Örülünk, hogy a szurkolók minden téren mellettünk állnak

Kisebb sérülése után a Nagymihály elleni bajnokin már a DAC csapatkapitánya Kalmár Zsolt is Bernd Storck rendelkezésére állt. A mérkőzés után a magyar válogatott középpályása is értékelte a találkozót.

Fotó: dac1904.sk

A Trencsén ellen 3-3-ra végződő mérkőzésen kisebb izomsérülést szenvedett a sárga-kékek csapatkapitánya Kalmár Zsolt, így a Zsolna elleni bajnokit kihagyta. A Nagymihály elleni győztes bajnokin ismét visszatérhetett a kezdőbe. A dunaszerdahelyi együttes játékosa is értékelt a győztes bajnoki után.

A sérülésem teljesen rendbe jött, sokat dolgoztam, hogy pályára tudjak lépni. Jól éreztem magam, a csapat is jól játszott és nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Végig uraltuk a mérkőzést, bár nehéz volt a Nagymihály ellen futballozni, hiszen 6-3-1-es felállásban védekeztek, tördelték a mérkőzés menetét, de így is sok helyzetet kidolgoztunk. Mindegy, hogy 2:1-re vagy 5:1-re nyerünk, csak maradjon otthon a három pont”

– kezdte értékelését Kalmár.

A dunaszerdahelyi gólokat Dominik Kružliak, valamint a DAC színeiben első bajnoki gólját szerző Yohan Andzouana szerezték, amivel a DAC 2-1-re győzött és első tavaszi sikerét könyvelhette el a csallóközi együttes.

Most olyan játékosok szerezték a gólokat, akik eddig még nem igazán találtak be. De teljesen mindegy, ki rúgja a gólt, csak győzzünk. Ramirez, Divković és Nicolaescu előtt is megvoltak a lehetőségek remélem, ők a jövő hétre tartogatták a találataikat” – folytatta a sárga-kékek csapakapitánya.

A DAC csapatkapitánya kiemelte nagyon örülnek, hogy a szurkolók teljes mértékben a csapat mögött állnak és reméli mihamarabb együtt ünnepelhetnek a MOL Arénában.

Nagyon örülünk, hogy a szurkolók minden téren mellettünk állnak és biztatnak minket. Ezt érezzük és nagyon remélem, hogy mihamarabb visszatérhetnek majd a stadionba, hiszen velük mi is sokkal erősebbek lennénk”

– nyilatkozta Kalmár Zsolt a mérkőzést követően, számolt be róla a DAC hivatalos közösségi oldalán.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék